Evaluatie/Recensie

april 2022


Ik vond het leuk omdat er veel spelletjes waren.  Ik heb geleerd dat als je stress hebt om rustiger te worden en om sterk te staan.  Ik heb het boekje niet zo gebruikt.  Ik zou een ander de cursus aanraden omdat je altijd leuke spelletjes doet en je leert veel bij.


april 2022


Mijn dochter vond zelf dat ze de Rots-en Watertraining niet echt nodig had, maar wij waren van mening dat zo'n training altijd goed is.  Ook als voorbereiding naar het middelbaar, zodat ze daar stevig in haar schoenen staat.

december 2021


Floris: Ik vond de cursus leuk en aangenaam.  Ik heb bijgeleerd hoe je moet omgaan met pesters.  Ik zou de anderen die ook gepest worden het aanraden omdat ze dan steviger in hun schoenen staan.  Dank je wel voor alles.

december 2021


Onze dochter is elke zaterdag met plezier naar de cursus gekomen.  Naar ons gevoel een zeer leuke en waardevolle cursus en een erg lieve juf!

Ook een mooi en overzichtelijk boekje! Dank je wel!

december 2021:


Matice: Ik vond het nuttig voor jezelf

december 2019


mama Yinthe en Yuna Evens: Ik vind Rots en Water super.  Ze hebben heel veel bijgeleerd.  Ze zijn veel zelfzekerder geworden.  Ik vond het boekje heel leuk.  ik zou zeker een ander de cursus aanraden: ze durven meer opkomen voor hunzelf.

december 2019


Yara: Ik heb veel bijgeleerd van de cursus Rots en Water.  Ik heb geleerd om sterker te staan. Ik vond het boekje een goede houvast.  Ik zou het een ander aanraden omdat ik veel heb bijgeleerd.

juni 2019


Maggen Sarah:Mijn dochter heeft deelgenomen aan de cursus 3de studiejaar te Bocholt. Luna vond de cursus erg leuk en fijn.  Naar mijn gevoel is ze assertiever geworden, neemt ook veel dingen mee in het dagelijks leven zoals bv negeren, durft ook al te antwoorden als kinderen haar plagen.  Het boekje is duidelijk en goed uitgelegd.  De cursus is absoluut een aanrader voor kinderen die introvert zijn en niet voor zichzelf durven opkomen!  Doe zo verder!


22 juni 2019


Andreas: ik heb deelgenomen aan de cursus 9 jarige.  Ik vond het een leuke cursus.  Ik heb geleerd sterker staan en voelen, alsook opkomen voor mezelf.  Het boekje is handig om alles te onthouden. Ik zou de cursus aanraden aan een ander, het helpt tegen pesters.  Bedankt Uschi!

31 mei 2019


Audrey Frazer: ik heb deelgenomen met de cursus voor volwassenen.

Ik vond het super leuk! Ik heb zeker veel bijgeleerd: ademhaling, grenzen aangeven, vertrouwen, houding, negeren, “sterke voeten, sterke benen, buikademhaling”

Ik zou de cursus zeker aanraden aan een ander.  Het is goed voor jezelf, eigenwaarde, vertrouwen.

Ga zo verder Uschi.  Je bent top!

31 mei 2019 


Ik heb deelgenomen met de cursus voor volwassenen.  Ik heb geleerd dat ademhaling belangrijk is, aanvoelen van buikgevoel en grenzen aangeven.  Lichaamshouding is heel belangrijk en ik ben me er nu meer bewust van.

Ja, ik zou het een ander aanraden, er kan altijd iets van bijgeleerd worden.

De cursus mocht wel langer duren.

16 april 2019


Karolien Gielen: “Mijn kind heeft deelgenomen aan de Rots en Water cursus:7- 9 jaar.  In de Rots en Water-cursus zijn er onmiddellijk praktisch tips.  Het is heel praktijk gericht.  Hij heeft hier van bijgeleerd.  Het boekje is leuk dat wij als ouder weten waarmee ze werken.  Ik zou de cursus aanraden aan een ander.  Top is dat de kinderen op een spelende manier worden bewust gemaakt van hun gedrag. Er worden hen tips en trics geleerd om dit toe te passen in de dagelijkse praktijk.”

21 maart 2019


Mijn dochter heeft deelgenomen aan de cursus Rots en Water voor 7/8-jarigen.  Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren. Het heeft mijn dochter het gevoel gegeven meer eigenaarschap te hebben over haar gevoelens en haar algehele welbevinden.  Mijn dochter heeft van de cursus bijgeleerd.  Het boekje bood een goede houvast En het is ook fijn om het 'levend' te houden bij mijn dochter door regelmatig terug te kijken in het boekje.  Het was wel lastig om dit steeds in te vullen na de les, meer door de drukte.  Ik zou de cursus aanraden aan een ander.  Prima gedaan, Uschi; betrokken en invoelend, met een groot hart voor kinderen!

30 maart 2019


Ik heb deelgenomen met cursus 4de tem 6de  leerjaar.  Ik vond Rots en water super leuk.  Ik heb heel veel bijgeleerd.  Ik vond het boekje een goede houvast.  Ik zou een ander de cursus aanraden.   Met schaarsprong (soort van hoogspringen) heeft het mij geholpen om te denken dat ik het al gedaan heb.

30 maart 2019


Ik heb deelgenomen met de cursus Rots en Water b 4de tem 6de  leerjaar.   Ik vond het heel leerzaam en heb heel veel bijgeleerd.  Ik heb het boekje niet gebruikt.  Ja zeker weten zou ik de cursus aanraden aan een ander!

30 maart 2019


Met de 10-12 jarige heb ik deelgenomen.  Ik heb de cursus goed en leuk gevonden.  Ik heb geleerd “stop zeggen kwade ogen”.  Ik heb niet veel in het boekje gekeken.  Ik zou de cursus aan een ander aanraden.  Ik heb leuke mensen ontmoet.

6 april 2019


10 jarige: ik heb de rots en water cursus leuk gevonden.  Ik heb heel veel bijgeleerd. Ik heb het boekje tijdens de cursus niet veel gelezen, dat komt misschien na de cursus.  Ik zou de cursus aanraden aan een ander.

6 april 2019


Groep 4-6de leerjaar.  Ik vond de cursus heel goed .  Ik heb veel bijgeleerd.  Ik heb het boekje niet gebruikt.  Ik zou de cursus zeker aanraden aan een ander.   Tip of Top: je moet overal rustig blijven.

6 april 2019


Bocholt 4-6 leerjaar.  Ik vond het een goede en leuke cursus.  Ik heb veel bijgeleerd:  ik heb geleerd “stop” zeggen, tegen pesters opkomen, sterk staan.  Ik vond het goed dat ik in het boekje leer schrijven wat ik heb meegemaakt tijdens de les maar ik vergat het altijd.  Ik raad het zeker aan aan een ander want ik kom naar de volgende sessie met mijn vriendje.  Uschi je bent een goede lerares.  Na de les een spelletje doet.

6 april 2019


Leeftijd 4-6 leerjaar.  Ik vond de eerste 2 lessen maar niks en daarna begon ik de lessen leuk te vinden.  Ja, ik heb bijgeleerd hoe je rustig moet blijven.  De uitleg in het boekje is duidelijk.  Ik zou het een ander aanraden.

6 april 2019


Leeftijd 4-6 leerjaar.  Ik vond de cursus leuk.  Ik heb geleerd om rustig te worden.  Ik had een beetje houvast aan het boekje.   Ik zou het een ander aanraden.