Uschi

Hallo,

Ik ben Uschi Mockers, geboren in 1979.   Ik ben getrouwd en trotse mama van 2 zonen. 

Ik ben een hoogsensitieve persoon (HSP)!  Ik voelde me vaak anders dan anderen en heb lang gezocht naar antwoorden die me hielpen hiermee om te gaan.  Ik heb ge├»nvesteerd in mijn persoonlijke groei als hoogsensitief persoon door middel van coaching en het volgen van diverse cursussen, workshops, lezingen bv. intu├»tieve ontwikkeling, bio-energetica, zelfvertrouwen: hersenlesjes, positieve mindset door helpende gedachten, HSP lifestyle enz. 

Als kind ging ik graag met mensen om, ik bood een luisterend oor en droeg mijn steentje bij als ze hulp nodig hadden.  Voor mij was het vanzelfsprekend om een opleiding te volgen in de sociale sector.    In 2000 studeerde ik af als Bachelor in de Orthopedagogie (opvoedster/begeleider)  In datzelfde jaar ging ik werken  en ondertussen heb ik reeds ruime ervaring in het werken met mensen met Autismespectrumstoornis en mensen met een licht tot matige mentale beperking.   

Ik vernam van " Rots en water" van het Gadaku institute en mijn interesse was gewekt.  Ik volgde de cursus Rots en Water in 2016.  Omdat ik de positieve effecten  van "Rots en Water" zelf ervaarde, heb ik me vervolgens bijgeschoold met de training Rots en Water en autismespectrumstoornissen, Basisschool Schoolbreed en Psychosociaal trauma & rouw.

Ik ben erg leergierig en dit zal zeker niet de laatste cursus zijn waar ik me in bijschool.


Wil u graag uw kind terug in zijn kracht zetten of heeft u zelf een vraag over assertiviteit (R&W) en/of hooggevoeligheid, aarzel dan niet om mij te contacteren.  Ik ben overtuigd dat ik u en/of uw kind kan helpen door middel van individuele coaching op maat in mijn praktijk te Bocholt.

Daarnaast organiseer ik ook Rots en Water-groepslessen in samenwerking met de sportdienst van Bocholt en Bree.  De kinderen en volwassenen die hiervan mochten proeven zijn enthousiast hierover.